Videoproduktion til erhverv

Reklamevideo

Video virker – om du skal markedsføre et nyt produkt, ny lokation, nyt koncept eller måske bare har brug for at booste kendskabet til din forretning, så er video vejen frem. Videoreklamer genererer i snit dobbelt så mange klik og 20-30% højere konverteringer i forhold til billedereklamer. 

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo er en service til dine kunder. Det er en kort og præcis video, der præsenterer hvem I er og hvad I kan. Erstat eller udvid jeres “Om os”-side med en video, som desuden også kan bruges mange andre steder i jeres markedsføring. Show it – dont’ tell it. 

Konference optagelse / Livestream

At optage sine konferenceoplæg eller generalforsamlinger er den moderne måde at dokumentere og lave et digitalt referat på. 

Videooptagelserne kan bruges som dokumentation på, hvad der er blevet sagt – eller oplæggene kan pilles ud i bidder, og bruges som undervisningsmateriale til folk som ikke havde mulighed for at være fysisk til stede. Der er også mulighed for at livestreame dit arrangement, så folk kan følge med og stille spørgsmål direkte. Læs mere om livestreaming

Se eventuelt disse oplæg jeg lavede for Sundhedsstyrelsen i forbindelse med Ældreplejens årskonference.

 

Musikvideo

Musik er fedt for ørerne – video er fedt for øjnene. Kombinér de to, og du har en skarp cocktail til markedsføring og branding.

Musikvideoer kan både laves som en liveproduktion med flere kameraer og synkronisering af musik – eller vi kan lave et manuskript og filme det som en spillefilm.

Timelapse

I en timelapse optager man over lang tid og forkorter det ned til få sekunder – på den måde får du en helt unik og overskuelig video af et længerevarende forløb. Det kan gøres på flere måder – se to forskellige eksempler her. 

Eventvideo / Aftermovie

Har I et fedt arrangement planlagt? Lad os lave en film ud af det, som I kan se tilbage på igen og igen. Brug den internt til at skabe sammenhold og interesse for næste års julefrokost, firmafest, fernisering eller teambuildingevent – eller brug den til at markedsføre og lokke nye ansigter til. 

Andet?

Jeg er fleksibel, og står til rådighed til at arbejde på en lang række forskellige opgaver. Lad os tage en snak – så er jeg sikker på, at vi finder den rigtige løsning til dig.