Persondatapolitik

Persondatapolitik gældende fra 28/8/2019

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger er:
Løndal Media
Sebastian Løndal
Bülowsvej 3, 1.tv
7000 Fredericia
Tlf.: 2967 5142
E-mail: Sebastian@Lmedia.dk

Hvilke persondata bliver indsamlet?
Når du indgår et samarbejde med Løndal Media indsamler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Evt. CVR-nummer

Disse oplysninger kategoriseres ikke som følsomme personoplysninger, og de indsamles udelukkende for at gøre kommunikation muligt, samt for at leve op til lovgivningen om indhold af fakturaer samt krav fra Skat. Ved at samarbejde med Løndal Media accepterer du, at Løndal Media behandler ovennævnte personlige oplysninger. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt også at indhente fødselsdato, for at bekræfte at vedkommende juridisk kan give samtykke til fotograferingen.

Som kunde har du altid ret til at få oplyst, udleveret og/eller slettet de persondata, som Løndal Media opbevarerer om dig. Dette skal foregå via skriftlig henvendelse til den dataansvarlige. Inden udlevering af persondata vil der blive krævet billede-ID.

Persondata gemmes indtil de ikke længere er relevante. Så snart Løndal Media ikke har et formål eller lovmæssig pligt til at opbevare persondata, vil de blive slettet.

Opbevaring af billeder
Hos Løndal Media bliver alt billedematerialet opbevaret sikkert, og kan ikke tilgås udefra.

Der er ikke en fast tidshorisont for, hvor længe billeder opbevares. Dette gøres for, at kunden kan genbestille billederne, og få lavet ændringer i fremtiden. Billederne opbevares sammen med dato for fotograferingen samt en kort beskrivelse af jobbet. Dette er dog ikke en garanti for at vi opbevarer og udleverer billeder, til evig tid. Efter levering er det kundens ansvar, at opbevare billederne sikkert.

Løndal Media anvender, som udgangspunkt, WeTransfer til at sende billeder. Deres persondatapolitik kan læses her