Om Løndal Media

Fokus og mål

Løndal Media beskæftiger sig med at skabe identitetsstyrkende billed- og videocontent, med særlig fokus på digitale medier og online brandidentitet. Dette er en niche, som Løndal Media har specialiseret sig i, og er gearet til at udføre efter alle kunstens regler – uanset om der er behov for drone,  studieoptagelser, videoproduktion, fotografering eller lydoptagelser.

Opgaver løses for virksomheder såvel som private, enten på lokation eller i Løndal Medias eget studie, smukt beliggende midt i Fredericia. 

Med en ung sjæl som drivkraft bag firmaet, bliver den traditionelle fotografiske tankegang udfordret af innovativitet og nytænkning, hvilket giver Løndal Media en unik mulighed for altid at være på forkant med trends og teknologisk udvikling.  

Fotografen

Jeg hedder Sebastian Løndal, og har arbejdet med foto- og videoproduktion siden jeg var 16 gammel. Dengang fungerede det som et enormt lærerigt studiejob ved siden af gymnasiet – i dag er det min fuldtidsbeskæftigelse, og jeg har blandt andet haft fornøjelsen af at have både Barack Obama og Hendes Majestæt Dronningen foran kameraet. Kundelisten inkluderer desuden også firmaer som Bang & Olufsen, Billund Lufthavn, Legoland, EDC, AV-Center og DK Company.

Personligt går jeg meget op i effektivitet og kvalitet. Jeg mener, at tiden skal bruges dér, hvor den udnyttes bedst; derfor har jeg udviklet systemer og arbejdsgange, som optimerer både din og min tid mest muligt, uden at gå på kompromis på kvaliteten.

En naturlig lærelyst og nysgerrighed har givet mig solide kompetencer indenfor mange områder i tilknytning til foto- og videografisk arbejde. Når du arbejder med mig, medbringer jeg derfor også en dybdegående viden om lyd, lys, retouchering, eventteknik og sociale medier. Dette har også givet mig et omfattende netværk af dygtige samarbejdspartnere indenfor forskellige områder, hvilket betyder at jeg også kan være behjælpelig med storskærmsproduktioner, skolefoto, voice overs, broadcasting, instruering, lyslægning, eventafvikling eller musikindspilning.

Studiet

Studiet på Bülowsvej 3A er et kreativt powerhouse, med de bedste forudsætninger for at producere fedt content. Studiet bruges som kreativ legeplads og til at løse opgaver for private og erhverv. Herudover er der indrettet kontor og mødefaciliteter. 

Studiet måler 113 kvadratmeter og får et fantastisk naturligt lysindfald fra de sydvendte vinduer, som snor sig hele vejen rundt om lokalerne. Studiet ligger i gadeniveau uden trin, der er mulighed for omklædning, adgang til toilet (via trappe) og mulighed for total mørklægning via akustiktæpper. Kontakt for leje eller samarbejde