Om Løndal Media

Fokus og mål

Løndal Media fokuserer primært på at lave markedsføringsmateriale til webbrug, heriblandt sociale medier. Dette er en niche, som vi har perfektioneret, og som vi er gearet til at udføre efter alle kunstens regler – uanset om der er behov for dronevideoer eller professionelle lydoptagelser. 

Grundet vores omfattende netværk af dygtige samarbejdspartnere kan vi også tilbyde meget andet. Når du hyrer Løndal Media til eksempelvis livestreaming, skolefotos eller storskærmsproduktion kan du føle dig helt tryg, da vi samarbejder med folk som lever af og for den specifikke niche – men du får selvfølgelig stadig vores stil, flair og profesionalisme. 
Dette betyder, at vi altid kan give dig den bedste service og samtidig holde prisen nede.

Vi stræber efter, at kunne levere alt hvad der skal bruges til at opbygge en bundsolid online brandidentitet.

To drenge sidder og samarbejder på en trappe med en computer og en bog

Fotografen

Jeg hedder Sebastian Løndal, og driver til daglig Løndal Media. Jeg har brændt for at producere billeder og videoer lige fra da jeg var helt lille. Faktisk har jeg arbejdet som fotograf lige siden jeg var 16 år gammel.

Jeg startede med at fotografere kort før jeg startede i gymnasiet. Dengang fungerede det som et helt fantastisk studiejob, og det gav mig et tiltrængt pusterum fra en hverdag med matematik og fysik i højsædet. I dag arbejder jeg som fotograf på fuldtid, og jeg har blandt andet haft fornøjelsen af at have både Barack Obama og Hendes Majestæt Dronningen foran kameraet.

Personligt går jeg meget højt op i effektivitet og kvalitet. Tingene skal være i orden, og der skal ikke være spildtid. Derfor får du, når du hyrer mig, en fotograf som arbejder produktivt og effektivt. Slutresultatet bliver derved fotomateriale i høj kvalitet, leveret indenfor en kort tidsramme og til en pris alle kan være med til.