Om Løndal Media

Fokus og mål

Løndal Medias beskæftiger sig primært med at skabe markedsføringsmateriale til digitale medier, især med fokus på sociale medier og online brandidentitet.
Dette er en niche, som Løndal Media har specialiseret sig i, og er gearet til at udføre efter alle kunstens regler – uanset om der er behov for droneoptagelser, fotografering, videoproduktion eller lydoptagelser.

Grundet Løndal Medias omfattende netværk af dygtige samarbejdspartnere indenfor forskellige områder, kan Løndal Media også tilbyde meget andet. Når du hyrer Løndal Media til livestreaming, storskærmsproduktioner, skolefoto, voice overs eller musikindspilning, kan du føle dig helt tryg, da vi samarbejder med folk som lever af og for den specifikke niche – men du får selvfølgelig stadig Løndal Medias stil, flair og profesionalisme.
Dette resulterer i, at Løndal Media kan dække en bred palette af opgaver, og stadig holde prisen nede.

To drenge sidder og samarbejder på en trappe med en computer og en bog

Fotografen

Jeg hedder Sebastian Løndal, og driver til daglig Løndal Media. Jeg har brændt for at producere billeder og videoer lige fra da jeg var helt lille. Faktisk har jeg arbejdet som fotograf lige siden jeg var 16 år gammel.

Jeg startede med at fotografere kort før jeg startede i gymnasiet. Dengang fungerede det som et helt fantastisk studiejob, og det gav mig et tiltrængt pusterum fra en hverdag med matematik og fysik i højsædet. I dag arbejder jeg som fotograf på fuldtid, og jeg har blandt andet haft fornøjelsen af at have både Barack Obama og Hendes Majestæt Dronningen foran kameraet.

Personligt går jeg meget op i effektivitet og kvalitet. Tingene skal være i orden, og opgaver skal løses uden spildtid. Derfor har jeg udviklet systemer og arbejdsgange, som optimerer både din og min tid mest muligt.
En naturlig lærelyst og nysgerrighed har givet mig solide kompetencer indenfor mange områder i tilknytning til fotografisk og videografisk arbejde. Selvfølgelig er jeg helt skarp indenfor det fototekniske, men når du arbejder med mig, medbringer jeg også en dybdegående viden om lyd, lys, eventteknik, sociale medier