Portrætfotografering til erhverv - på lokation og i studie

Portrætfoto hos jer

Portrætfotografering er et af mine kerneområder – med flere tusinde portrætter bag mig, kan jeg roligt sige det er en genre, jeg føler mig tilpas i. 

Med et mobilt studie kan jeg komme ud til jer og fotografere jeres personalestab over en eller flere dage. Jeg har stor erfaring i at planlægge og afvikle fotograferinger med flere hundrede mennesker, og har udstyret og systemerne til at håndtere hastigheden og datamængden. Derfor kan jeg garantere at processen er nem og smertefri for jer – både før, under og efter fotograferingen. 

Det er også muligt at lave gruppebilleder – både skudt “live”, men også sammensat digitalt.

Erhvervsportrætter i eget studie

I studiet i Fredericia kan jeg tilbyde portrætter on demand uden udkørselsgebyr. 
Den enkelte medarbejder kan selv booke en tid online – eller I kan komme samlet. Får I nye medarbejdere beder I dem bare om at booke en tid hos mig, og så lander billedet i jeres indbakke få dage senere. Ved at fotografere i studie kan vi ramme nøjagtig den samme stil hver gang, og der er også mulighed for at lave digitale gruppebilleder eller variationer til markedsføring.

Studiet ligger på Bülowsvej i Fredericia med gode parkeringsforhold. 

Andet?

Jeg er fleksibel, og står til rådighed til at arbejde på en lang række forskellige opgaver. Lad os tage en snak – så er jeg sikker på, at vi finder den rigtige løsning til dig.

Portræt af fotograf Sebastian Løndal