Livestreaming til erhvervslivet

Livestreaming kan bruges i mange sammenhæng, og skal ses som et værdifuldt værktøj der giver mulighed for at nå ud til et større publikum. Livestreaming kan bruges til direkte engagement og kommunikation med kunder, skabe øget rækkevidde og synlighed, demonstrere produkter, uddannelse af personale og samarbejdspartnere samt til interne møder og generalforsamlinger. 

Livestream som supplement til møder, generalforsamlinger og konferencer

Ved at livestreame jeres møde, generalforsamling eller konference giver I mulighed for at flere kan følge med. Kørende sælgere eller ansatte fra afdelinger i andre dele af landet – eller verden – kan følge med hjemmefra. Ikke nok med, at det sparer jer for en masse transport, hotelovernatninger og måltider der normalt koster pr. kuvert, så taber I også langt mindre arbejdstid, da medarbejdere ikke behøver sætte en eller flere dage af til at deltage i en konference, men blot kan nøjes med at logge ind og deltage i oplæg der er relevante for dem. Livestream kan sættes op til, at folk stadig kan deltage i debatten samt stille og svare på spørgsmål selvom de sidder derhjemme. 

Som dokumentation

Hele streamen kan gemmes som en almindelig videofil, så I altid kan gå tilbage og se, hvad der foregik. Det er en oplagt mulighed for at give kursusdeltagere adgang til den gennemgåede materiale derhjemme, eller som supplement til referatet fra en generalforsamling. 

Livesalg

Livesalg var et koncept der blev utrolig populært under corona – men det har stadig sin plads i dag. Kunderne er nemlig blevet vant til at handle over sociale medier, og derfor er “Livesalg” en oplagt mulighed for at nå ud til nye kundegrupper og skabe et bånd til de nuværende. Livesalg kan både laves som et stationært setup på et fast sted, eller som en dynamisk produktion, hvor vi bevæger os rundt i en butik – eller endda mellem flere butikker. 

Pris på streaming

Livestreaminger behøver ikke koste kassen – det kan laves i næste alle prisklasser. Jeg kan hyres til alt fra de små opgaver med et enkelt kamera, og med hjælp fra samarbejdspartnere kan jeg også levere til de helt store produktioner med kæmpe OB-vogne, grafik, professionelle producere og lydfolk, robotkameraer, drone og kommentatorer. Kontakt for tilbud