Løsninger til erhverv

Videoproduktion til erhvervslivet

Video er et fantastisk værktøj til markedsføring, uddannelse, dokumentation, promovering, oplæring og en helt masse andet. Brug video til at styrke dit brand – og få et professionelt resultat hos mig. 

Erhvervsportrætter - i studie eller hos jer

Portrætbillede af Jesper fra DSH Wood

Portrætfotografering er et af mine kerneområder – og med flere tusinde portrætter bag mig, kan jeg roligt sige det er en genre jeg føler mig hjemme i.

Portrætfotos kan laves hos jer i mobilt studie – eller i mit studie i Fredericia. Jeg har effektive løsninger til alt fra enkeltmandsvirksomheder til koncerner, kontakt for tilbud

Reportage og stemning

Reportage- og stemningsbilleder er selvfølgelig gode til dokumentation af arrengement, men det er også en effektiv måde at få en masse varieret markedsføringsmateriale på, uden det bliver for opstillet. 

DSC05292_web

Produkt / Packshot

2023-4-21 Potteplanten9541

Produktbilleder er en essentiel del af enhver webshop, annonce eller blogindlæg. Et godt produktbillede giver kunden mulighed for at se og undersøge produktets detaljer og kvaliteter – og bidrager desuden til en højere troværdighed og bedre købsoplevelse. Produktbilleder kan laves i mit studie eller hos jer

Freelance

Jeg er en teknisk schweizerkniv, som har haft hænderne i RIGTIG meget forskelligt udstyr og systemer. 

Jeg kan hjælpe med stilfoto, broadcast/ENG, opsætning og afvkling af AV-udstyr, lydafvikling, droneflyvning, retouchering, klipning, lyslægning, tekstning, PTZ-operatør og selvfølgelig som sparringspartner til markedsføring og contentplanlægning.

2023-4-9 Anton9435

Livestreaming og optagelse af konferencer og generalforsamlinger

Livestreaming kan bruges i mange sammenhæng, og skal ses som et værdifuldt værktøj der giver mulighed for at nå ud til et større publikum. Livestreaming kan bruges til direkte engagement og kommunikation med kunder, skabe øget rækkevidde og synlighed, demonstrere produkter, uddannelse af personale og samarbejdspartnere samt til interne møder og generalforsamlinger. 

Se eventuelt disse oplæg jeg lavede for Sundhedsstyrelsen i forbindelse med Ældreplejens årskonference.

Udlejning

Kameraer, lyd, lys, drone, dimsedutter og dingenoter udlejes på dags- eller ugebasis. Jeg har mange ting på lager, og det jeg ikke selv har kan jeg skaffe. Står du akut og mangler foto- eller videoudstyr, så ring på 2967 5142