Produktbilleder til erhverv

Produktbilleder er en essentiel del af enhver webshop, annonce eller blogindlæg. Et godt produktbillede giver kunden mulighed for at se og undersøge produktets detaljer og kvaliteter – og bidrager desuden til en højere troværdighed og bedre købsoplevelse.

I studie - hos jer eller hos mig

Med et mobilt studie kan jeg komme ud til jer og fotografere – hvilket især er velegnet til restauranter eller virksomheder med mange produkter.

I er også velkomne i mit studie i Fredericia, hvor vi kan lave produktbilleder uden udkørselsgebyr. Det er især en smart løsning, hvis I har få produkter, arbejder med dropshipping, ikke har pladsen hos jer selv eller blot gerne vil arbejde i et miljø designet til at producere fede billeder.

Produkter i miljø

Produktbilleder i miljø er et gode supplement til de traditionelle packshots på ensfarvet baggrund. De viser produkterne i brug eller i deres naturlige miljø, hvilket skaber en forbindelse mellem produktet og dets anvendelse. Det giver kunden en bedre forståelse af, hvordan produktet vil passe ind i deres livsstil eller til deres behov. Miljøbilleder kan både laves på en lokation eller ved hjælp af kunstig intelligens.