Studiesession

Fotografering i studiet

I studiet kan du booke en fotosession til dig selv, dit firma, din familie og alt derimellem. Nedenfor finder du priseksempler på de mest almindelige typer fotograferinger – men hvis du har et særligt behov er det intet problem at skræddersy en pakke til dig.

Prissætningen er holdt så simpelt som mulig. Book en á la carte session og bestil dine billeder efterfølgende, eller bestil en færdig pakke hvis du allerede ved, hvad du skal bruge. Studiebilleder leveres professionelt redigeret og retoucheret.

Hold desuden øje med min Facebookprofil, hvor jeg op til højtider og mærkedage afholder minisessioner med gode tilbud.
Skal du bruge mig til en opgave ude af huset? Kontakt mig med en beskrivelse af opgaven, så finder vi den rigtige løsning til dig.

À la carte - Mest populære

Til dig der primært skal bruge print, eller gerne selv vil sammensætte din pakke. Bemærk billeder skal tikøbes.

Pris kr 900,-

inkl. moms (720,- ekskl moms)

Portrætsession

Til professionelle portrætter af en eller to personer – klar til hjemmesiden eller sociale medier.

Pris kr 1400,-

inkl. moms (1120,- ekskl. moms)

Luksuspakken

Til større projekter eller kunstbilleder

Fra kr 6500,-

inkl. moms (5200, ekskl. moms)

Erhverv

Løsninger til både store og små – studiet er fleksibelt

Retouchering - min tilgang og stil

Når du køber et billede bliver det først redigeret, herefter retoucheret, og til sidst sendt til trykkeriet eller direkte til dig som digital fil. Retoucheringsprocessen tager typisk 2 hverdage. 

Målet med retoucheringen er, at du skal ligne dig selv – men på en ekstra god dag. Tekstur og detaljer bevares, og her er tale om en meget nænsom og “politisk korrekt” proces. Meget af retoucheringsprocessen ville kunne erstattes med et hold af makeupartister, stylister og assistenter – men sådant et hold er dyrt og fotograferingen vil tage 3 gange så lang tid. Ens hud og ansigt vil også ændre sig, hvis man er en smule stresset, har spist fastfood, ikke har sovet nok eller ikke har drukket nok vand – men et par fritter skal jo ikke definere hvordan du ser ud, og derfor retter vi alle de her små ting i redigeringen. Nedenfor ses et billede af mig før og efter retouchering taget på en dag, hvor strygejernet var gået i stykker, frisøren var lukket, måltiderne bestod af take-away og naboens baby havde holdt mig vågen hele natten. Træk i slideren for at se forskellen.

Alle billeder er forskellige, og nogle kræver mere retouch end andre – store print og digitale filer kræver mere præcision end små print og tager derfor længere tid.

En retouchering vil typisk omfatte

– Fjernelse af bumser/urenheder, små strithår, næse/ørehår, blodkar i øjne, pletter på tøj
– Let udglatning af hud
– Udglatning af mørke render under øjnene
– Let contouring af hud
– Hvidtning af tænder
– Udglatning af små krøller i tøj
– Rensning af briller
– Udglatning/tilretning af baggrund
– Skarphed tilføjes til specifikke områder

Før retouchering
Efter retouchering

Sådan foregår en studiesession

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Booking