Velkommen til julefotografering 2023

Søskendebilleder, familiebilleder og portrætter i studie

Studiet på Bülowsvej har fået en jule-makeover, og der er nu åbent for booking til årets julefotograferinger. Tag familien under armen og kig forbi til en hyggelig juleaktivitet – samtidig med I får julegaverne i hus. 

Julefotograferinger afholdes alle weekender i november og første to weekender i december – med gode rabatter på print og digitale filer.
Book tid her på siden, eller kontakt mig på Sebastian@Lmedia.dk

 

Søskendebillede af to piger
Den gave

Det personlige portræt er den perfekte gave, som aldrig bliver byttet. Scor en lækker rabat med pakkerne nedenfor – og hvis de ikke passer helt til dine behov, kan de altid opgraderes. Alle print laves på det lækreste fine-art papir, og er altså en gave der holder i mange år. 

Du får et altid et onlinegalleri med i prisen, så du kan vende tilbage til billederne – også på den anden side af julen. 
Deadline for bestilling af print til julegaver er d. 10. december

Alle er velkomne!

Udnyt tilbuddet og tag kæledyret, bedsteforældrene, veninderne eller kollegaerne med – det koster ikke ekstra. Hvis børnenes skolefoto ikke sad helt i skabet, er det også en oplagt mulighed for at få nogle nye skud. Jeg anbefaler at I kommer maks 6 personer til ét shoot – hvis familien er større, så smid mig lige en mail inden du booker 🙂 

Billeder laves på ensfarvet baggrund og der vil være mulighed for at låne julerekvisitter. I er også meget velkomne til at medbringe egne rekvisitter. Det er en god idé at vi også laver nogle klassiske billeder uden for meget julegejl – så kan I nemlig også bruge billederne resten af året.

Julepakker 2023

Årets julefotografering

Få fotosessionen gratis og betal kun for de billeder I ønsker

Pris GRATIS

Normalpris 900,-

Den lille gavepakke

Til dig der selv vil indramme – klar gaverne til familien med den lille gavepakke.

Pris kr 2200,-

Normalpris 3300,-

Klar til juletræet

Danmarks lækreste prints, indrammet og klar til at komme under juletræet.

Pris kr 3250,-

Normalpris 4750,-

All in

Gå all in og kom hjem med alt til julen – her er både til væggen, til gaver, til juletræet og til julehilsner.

Pris kr 5650,-

Normalpris 7650,-

Størrelser

Print kan laves i flere størrelser – hvis du allerede har rammer, kan vi sagtens lave dine billeder i en størrelse der passer. Kontakt mig inden du booker.
Jeg bruger som udgangspunkt A-formatet, da formatet egner sig godt til portrætter og fordi proportionerne er ens uanset størrelse.

A6: 10×15 cm
A5 15×21 cm
A4: 21×30 cm
A3: 30×42 cm
A2: 42×60 cm
A1: 60×84 cm
A0: 84×119 cm
2A0: 119×168 cm

Se fuld prisliste på www.Lmedia.dk/print